Bericht versturen
Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd.
E-mail kairuihongxing@126.com TEL. 86-29-81292786
Huis >
Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd.

We streven ernaar om oplossingen te vinden voor het specifieke probleem van elke klant.

Ons bedrijf werd opgericht in 2007, professionele productie en verkoop van verschillende elektronische componenten producten.
China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Agent , Importeur , Exporteur , Verkoper
Brands: KRHX
Nr van Werknemers 100~150
Jaarlijkse Verkoop 8000000-10000000
Gevestigd jaar 2007
De uitvoerpc 80% - 90%
Inleiding

Shaanxi Kairui Hongxing Electronic Co., Ltd. is een professionele fabrikant van industriële keramische verwarmingselementen.Kairui richtte zich op de ontwikkeling en productie van verschillende soorten keramische ontstekings- en ozongeneratortoepassingscomponenten.Meer informatie over de productinformatie vindt u in de documenten:

®Ceramisch verwarmingselement

 

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het Regionaal Bureau

 

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Onze producten omvatten: Keramische ontsteking, Keramische verwarmingsplaat, Keramische verwarmingsbuis voor water, MCH keramische verwarmingselement, ozonplaat, keramische ozonplaat, ozongenerator,ozondesinfectiemachine, ozonmachine accessoires lange levensduur keramische ozonplaat, hoge druk glas glas weerstand, hoogspannings Intelligent divider, spanningsverdelende weerstanden en andere keramische elektronische componenten.Meer dan 20 seriesDoor de hoge kwaliteit van onze producten en betrouwbare prestaties, kunnen we onze klanten een aanzienlijk voordeel bieden.ze worden veel gebruikt in industriële pelletkachels, voedselfabrieken, ontsmetting van ziekenhuizen, luchtbehandeling, huishoudelijke sterilisatie en andere aanverwante gebieden.

 

Productielijn

 

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Wij hebben vele jaren ervaring in de keramische verwarmingsindustrie. Al onze producten voldoen aan de normen en certificering van ROHS, CE, UL, etc.De glazuur hoogspanningsweerstanden ontwikkeld en geproduceerd door ons bedrijf hebben verschillende nationale nut model patenten en ontwerppatentenAls gevolg van onze hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice hebben wij een wereldwijd verkoopnetwerk opgedaan dat Europa bereikt.

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Kairui Hongxing wint de tevredenheid en het vertrouwen van de klant door gebruik te maken van unieke technologie en vaardigheden.We nemen het standpunt van de klant de hele tijd en voortdurend verbeteren klanttevredenheidKairui heeft het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001) effectief toegepast en de kwaliteit van producten en diensten voortdurend verbeterd.

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of een aangepaste bestelling wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst succesvolle zakelijke relaties te leggen met nieuwe klanten over de hele wereld.. werkt altijd samen met de partners en investeerders om een betere toekomst te creëren!

Service

De eerste is de kwaliteit van het product, de eerste is de service, de eerste is de efficiënte werking, dat is de bedrijfsfilosofie van SuperBeater.enz.., om aan de eisen van de klant te voldoen en waarde voor de klant te creëren.

 

Kairui Ceramic verwarmingselement is gericht op de beste leverancier van elektrische verwarming industrie in China, om samen te groeien met klanten over de hele wereld,om de ontwikkeling van klanten beter te ondersteunen.

Geschiedenis

2007 ️ Oprichting van Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd.

 

2009In 2007 werd het door ABB Group erkend als een van de uitstekende leveranciers.

 

2011Wij hebben uitstekende leveranciers verkregen in het demonstratieproject van de State Grid Corporation of China voor UHV-AC-transmissie.

 

2020Tijdens de 2020 nieuwe coronavirus longontsteking (COVID-19) epidemie, Shaanxi Kairuihongxing Electronics Co., Ltd.levert ozondesinfectiemachines en ventilatortoebehoren - keramische verwarmingselementen aan de hele wereld.

Ons team

Kairui Hongxing brengt relevante professionele top talent en technologie samen voor een hooggekwalificeerd professioneel team.VerkoopOnze gekwalificeerde ingenieurs hebben een ruime ervaring in edelmetaal elektronische pasta's en krachtelektronische circuits technologieën strekken meer dan 30 jaar.Als de uitbreiding van ons bedrijfWe verwelkomen meer vrienden.

China Shaanxi Kairuihongxing Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CONTACT DE V.S. OP ELK OGENBLIK

86-29-81292786
B Area Plant, Productiviteit gebouw 3e verdieping, Electronic Industrial Park, Yanta District, Xi'an, ShaanXi, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons